Zoeksuggesties

Donatie voor noodhospitaal voor bestrijding coronavirus

Maart 2020

Voor de bestrijding van de uitbreiding van het coronavirus in de Chinese stad Wuhan werden in een mum van tijd meerdere provisorische ziekenhuizen gebouwd. ProMinent China doneert aan een van die ziekenhuizen twee chloordioxide-installaties voor waterzuivering.

Na de uitbraak van het coronavirus in de regio Wuhan werd al op 8 februari 2020 het tweede provisorische ziekenhuis in gebruik genomen. In het Leishenshan Hospital kunnen 1.500 patiënten ondergebracht worden. Het bestaat uit 3.300 geprefabriceerde eenheden voor het medische isolatiebereik, een verblijfsruimte voor het ziekenhuispersoneel en een logistiek bereik. Nog tijdens de bouwfase van maar twee weken kwam ook ProMinent meteen in actie:

er werden direct twee installaties van het type Bello Zon® CDEb geleverd. De medewerkers van ProMinent China voerden de installatie en inbedrijfstelling ter plaatse zelf uit. Binnen slechts drie dagen was de klus geklaard.

De chloordioxide-installaties worden ingezet voor de behandeling en desinfectie van medisch afvalwater en leveren zo een belangrijke bijdrage aan een soepel verloop van alle processen binnen het ziekenhuis. ProMinent China doneerde 17 jaar geleden al bij de uitbraak van het SARS-virus een chloordioxide-installatie aan een noodhospitaal. Het spreekt dan ook voor zich dat ook in deze kritieke situatie onmiddellijk actie werd ondernomen.

Neem contact met ons op

John van der Westen

Directeur, ProMinent Verder B.V.

»Mijn team en ik staan op ieder moment voor u klaar. Stuur ons gerust uw aanvraag.«

+31 30 677 92 80  Stel uw vraag   

Nieuws en evenementen

ProMinent Nieuwsbrief - het laatste nieuws, op maat gemaakt voor u! Nu abonneren