Zoeksuggesties

Belangrijke klanteninformatie - Wij zijn er voor u

27.03.2020

Het zijn turbulente tijden voor ons allemaal en we hopen van harte dat het goed met u gaat. Ondanks de enorme uitdagingen waar we op dit moment allemaal voor staan, willen we u verzekeren dat we er alles aan zullen doen om u zo goed mogelijk te blijven ondersteunen. Daarom hebben we verschillende voorzorgsmaatregelen genomen.

Beste klanten, beste partners,
dit zijn turbulente tijden voor ons allemaal en we hopen oprecht dat het goed met u gaat. Ondanks de enorme uitdagingen waar we op dit moment allemaal voor staan, willen we u verzekeren dat we er alles aan zullen doen om u zo goed mogelijk te blijven ondersteunen.

Daarom hebben we verschillende voorzorgsmaatregelen genomen:

U kunt ons tijdens kantooruren bereiken via telefoonnummer +31 30 677 92 80.

Om onze medewerkers te beschermen, hebben we al maatregelen geïnitieerd en geïmplementeerd, zoals het thuiskantoor.

Uw contactpersonen zijn dus zoals gebruikelijk te bereiken onder de bekende contactgegevens per mail of telefoon.

Wij vragen echter uw begrip voor het feit dat wij de reisactiviteiten van onze buitendienstmedewerkers (verkoop en service) hebben teruggebracht tot absoluut noodzakelijke reizen! U kunt onze buitendienst te allen tijde bereiken onder de voor u bekende contactgegevens.

Daarnaast zullen we er voortdurend op toezien dat onze leveringen gegarandeerd blijven. Mocht in deze situatie iets veranderen, dan zullen wij u daarvan onmiddellijk op de hoogte stellen.

Wij willen van de gelegenheid gebruik maken u te bedanken voor uw blijvende samenwerking en de loyaliteit die daarmee gepaard gaat. Ook onze medewerkers en leveranciers werken op volle toeren om de processen soepel te laten verlopen. Hartelijk dank voor hun onvermoeibare inzet.

Onze contactgegevens in één oogopslag:

We hopen dat de situatie snel zal verbeteren en dat we er zoals gewoonlijk voor u kunnen zijn - ook ter plaatse!

Uiteraard is deze informatie onder de gegeven omstandigheden slechts een momentopname - de algemene voorwaarden kunnen op elk moment veranderen als gevolg van invloeden van buitenaf die wij niet onder controle hebben. We houden u op de hoogte!

Blijf gezond!

John van der Westen en het hele ProMinent team

Neem contact met ons op

John van der Westen

Directeur, ProMinent Verder B.V.

»Mijn team en ik staan op ieder moment voor u klaar. Stuur ons gerust uw aanvraag.«

+31 30 677 92 80  Stel uw vraag   

Nieuws en evenementen

ProMinent Nieuwsbrief - het laatste nieuws, op maat gemaakt voor u! Nu abonneren