Zoeksuggesties

Dit jaar viert ProMinent het 60-jarige bestaan van het bedrijf

Toen mijn vader, prof. dr. Viktor Dulger in 1960 de stap waagde naar zelfstandigheid, kon nog niemand vermoeden wat daaruit ooit zou ontstaan. De ProMinent Group heeft zich sinds de oprichting 60 jaar geleden, ontwikkeld tot een wereldwijd toonaangevende fabrikant op het gebied van doseertechniek en waterdesinfectie.

Toen mijn vader, prof. dr. Viktor Dulger in 1960 de stap waagde naar zelfstandigheid, kon nog niemand vermoeden wat daaruit ooit zou ontstaan. De ProMinent Group heeft zich sinds de oprichting 60 jaar geleden, ontwikkeld tot een wereldwijd toonaangevende fabrikant op het gebied van doseertechniek en waterdesinfectie. Er werken meer dan 2700 medewerkers bij het bedrijf, op de hoofdvestiging in Duitsland en op 50 andere vestigingen wereldwijd. Doorslaggevend voor dit succes is dat wij steeds blijven vernieuwen en blijven streven naar precisie.

Wij zijn bijzonder trots dat wij dit jaar ons 60-jarig jubileum mogen vieren. En hoewel dit jubileum vanwege de wereldwijde coronacrisis in een economisch zware periode valt, kijken wij met dankbaarheid terug op het verleden en zien wij de toekomst vol motivatie en met groot vertrouwen tegemoet. Graag wil ik mijn bijzondere dank uitspreken aan alle medewerkers, klanten en leveranciers, die ons op onze lange reis steeds hebben begeleid.

Prof. dr. Andreas Dulger

CEO

Neem contact met ons op

John van der Westen

Directeur, ProMinent Verder B.V.

»Mijn team en ik staan op ieder moment voor u klaar. Stuur ons gerust uw aanvraag.«

+31 30 677 92 80  Stel uw vraag   

Formulier sluiten

Uw vraag

Persoonlijke informatie


Bijlage Maximale bestandsgrootte 10 MB.
Uploaden volgend bestand

Persoonlijke informatie


Controleer alle gegevens en vul de verplichte velden in.
*Verplichte velden

Controleren en versturen


Persoonlijke informatie:
Aanspreektitel
Titel
Achternaam  
Voornaam  
Bedrijf
Klantnummer
E-mailadres
Telefoonnummer
Straat
Huisnummer
Plaats  
Land
Mij terugbellen Ja

Stap terug

Nieuws en evenementen

ProMinent Newsletter - customized to your industry. Register now .