Zoeksuggesties

Zuiglans met voortdurende vulniveaumeting

Maart 2021

Altijd wanneer u dit het minst verwacht, zijn de chemicaliën op. Met de nieuwe zuiglansen van ProMinent behoort dit probleem tot het verleden. Deze lansen zorgen niet alleen voor een betrouwbare afname van vloeistoffen, maar registreren tegelijkertijd ook het actuele vulniveau.

Voorspelling van de resterende chemicaliën voorkomt productieverliezen

In combinatie met membraandoseerpompen uit de series GMXa en GXLa en slangendoseerpompen uit de serie DFXa wordt het vulniveau in de tanks tot 30 liter gemeten en weergegeven op het display van de pomp. Het vulniveau kan in procent of in liter weergegeven worden. Zo kunt u tijdig chemicaliën bijvullen. U ontplooit het volledige potentieel door de pomp samen met de voortdurende zuiglans te verbinden met DULCOnneX . Het verbruik wordt geregistreerd en grafisch weergegeven, zodat de gebruiker de buffers steeds in het oog kan houden en deze tijdig kan bijvullen.

Registratie van geleidende vloeistoffen

Alle geleidende vloeistoffen met een diëlektrische constante van meer dan 30 worden geregistreerd. Nagenoeg alle waterige zuren of logen vertonen deze waarden. Ook het vaak gebruikte chloorbleekloog kan zonder problemen gemeten worden. Bij een meetlengte van 460 mm bedraagt de nauwkeurigheid van de niveaumeting 2,5%. Individueel instelbare waarschuwings- en foutdrempels maken het bijvoorbeeld mogelijk een waarschuwing te geven bij een vulniveau van 20% en een foutmelding bij een vulniveau van 5%.

Bewaking van de installatie in realtime, onafhankelijk van uw locatie

Verbinding met het DULCOnneX-platform , ProMinent's oplossing voor digitaal vloeistofbeheer, biedt nog meer mogelijkheden. Met behulp van dit platform worden alle belangrijke gegevens van de pomp, inclusief de aangesloten zuiglans, in realtime geregistreerd en bewaakt. Doorslaggevend voordeel: ook het resterende gebruik wordt weergegeven – bijv. of de tankinhoud nog voldoende is voor twee of drie dagen. De exacte tijdsduur wordt berekend aan de hand van de doseerhoeveelheid van de pomp en het vulniveau. Op deze manier voorkomt u op betrouwbare wijze productie- of procesonderbrekingen door een gebrek aan chemicaliën. Zo kunt u de tanks tijdig vervangen of bijvullen.

Neem contact met ons op

John van der Westen

Directeur, ProMinent Verder B.V.

»Mijn team en ik staan op ieder moment voor u klaar. Stuur ons gerust uw aanvraag.«

+31 30 677 92 80  Aanvraag versturen   

Nieuws en evenementen

ProMinent Nieuwsbrief - het laatste nieuws, op maat gemaakt voor u! Nu abonneren