Zoeksuggesties

Vindingrijk, vooruitstrevend en internationaal ingesteld

Van de uitvinding van de magneetdoseerpomp tot wereldwijde oplossingspartner van krachtige doseertechniek en efficiënte technologie voor de waterbehandeling en waterdesinfectie.

De ProMinent-ondernemingsgroep is fabrikant van componenten en systemen voor de doseertechniek alsmede betrouwbare oplossingspartner voor de waterbehandeling.

ProMinent biedt door innovatieve producten, ontwikkelde en jarenlange proceskennis en een hoge toepassingsoriëntering praktijkgerichte oplossingen voor verschillende branches. Daarmee ondersteunt de onderneming diens klanten wereldwijd wat betreft veiligheid, efficiëntie en milieubescherming.

Het hoofdkantoor van de ondernemingsgroep staat in Heidelberg. Meer dan 2.700 medewerkers in ca. 50 eigen verkoop- en servicemaatschappijen alsmede 11 productielocaties werken er dagelijks aan dat ProMinent klanten individuele oplossingen en competente service kan aanbieden.

De ProMinent ondernemingsgroep biedt oplossingen op het gebied van doseertechniek, waterbehandeling en -desinfectie, meet- en regeltechniek, evenals digitaal fluidmanagement voor de volgende branches aan:

Chemische industrie, industriële en gemeentelijke waterbehandeling, voedingsmiddelen- en drankenindustrie, zwembadwaterbereiding, olie- en gasindustrie alsmede de procesbranche.

Het omvangrijke productassortiment bestaat uit doseerpompen, slangpompen, meet- en regelapparatuur en sensoren voor de aansturing en dosering van vloeistoffen en doseersystemen voor de waterbehandeling. Op dit gebied biedt ProMinent alle gangbare systemen aan, zoals chloordioxide-installaties, chloorgasdoseersystemen, elektrolyse-installaties, UV-installaties, ozon-installaties alsmede membraanfiltratie-installaties.

Met het streven om een langdurige partner voor diens klanten te zijn investeert de ondernemingsgroep continu in zowel productinnovaties alsook in ultramoderne productieprocessen en een hoge mate van eigen productie. 11 productielocaties wereldwijd garanderen een blijvend hoge kwaliteitsstandaard, flexibiliteit en leveringszekerheid.

ProMinent in Motion

Neem contact met ons op

John van der Westen

Directeur, ProMinent Verder B.V.

»Mijn team en ik staan op ieder moment voor u klaar. Stuur ons gerust uw aanvraag.«

+31 30 677 92 80  Stel uw vraag   

Meer onderwerpen

Nieuws en evenementen

1 2

ProMinent Nieuwsbrief - het laatste nieuws, op maat gemaakt voor u! Nu abonneren