Zoeksuggesties

Vindingrijk, vooruitstrevend en open

Van de uitvinding van de magneetdoseerpomp naar de wereldwijde oplossingspartner voor effectieve doseertechniek en efficiënte technologie voor waterbehandeling en waterdesinfectie.

Het in Heidelberg gevestigde ProMinent-concern ontwikkelt en produceert sinds meer dan 60 jaar componenten en systemen rond het doseren van vloeistoffen en oplossingen voor de waterbehandeling en waterdesinfectie.

Onze basis

Het fundament van het wereldwijde succesverhaal van ProMinent vormen kwalitatief hoogwaardige producten op de basis van decennialange engineering-deskundigheid, gefundeerde applicatiekennis en continue bereidheid tot vernieuwing. Daarom investeert het concern voortdurend in onderzoek en ontwikkeling. ProMinent beschikt bovendien over een hoge productiediepte op in totaal elf productielocaties wereldwijd, inclusief Heidelberg. Dit garandeert topkwaliteit voor onze klanten en maakt ons onafhankelijk van schommelingen in de toeleveringsmarkt.

Ons doel

Het modulaire ProMinent-portfolio, dat is geïntegreerd in doordachte oplossingen, geeft onze klanten uit de verschillende branches maximale veiligheid en efficiëntie – in de specifieke productieprocessen wanneer en waar dan ook.
Dicht bij de klant te staan, betekent voor ons om samen met de klant een passende oplossing voor zijn individuele behoeften uit te werken. Persoonlijk toepassingsadvies en een soepele projectafwikkeling zijn evenzeer onderdeel van onze dienstverlening als de uitgebreide wereldwijde service.

Onze inzet

Met passie en betrokkenheid staan we heel bewust achter milieuvriendelijke, duurzame en voordelige oplossingen op het gebied van doseertechniek en waterbehandeling.
In meer dan 100 landen zetten rond 2.700 medewerkers in eigen verkoop-, productie- en servicebedrijven zich dagelijks ervoor in om onze klanten voor ieder product snelle en betrouwbare service te verlenen. Want de toppositie van het ProMinent-concern op de wereldmarkt spoort ons telkens opnieuw tot perfectie aan en verplicht ons tegelijkertijd om verantwoord te denken en te handelen.

ProMinent in Motion

Neem contact met ons op

John van der Westen

Directeur, ProMinent Verder B.V.

»Mijn team en ik staan op ieder moment voor u klaar. Stuur ons gerust uw aanvraag.«

+31 30 677 92 80  Stel uw vraag   

Meer onderwerpen

Nieuws en evenementen

1 2

ProMinent Nieuwsbrief - het laatste nieuws, op maat gemaakt voor u! Nu abonneren