Zoeksuggesties

Vindingrijk, vooruitstrevend en internationaal ingesteld

Van de uitvinding van de magneetdoseerpomp tot wereldwijde oplossingspartner van krachtige doseertechniek en efficiënte technologie voor de waterbehandeling en waterdesinfectie.

De ProMinent-ondernemingsgroep is fabrikant van componenten en systemen voor de doseertechniek alsmede betrouwbare oplossingspartner voor de waterbehandeling.

ProMinent biedt door innovatieve producten, ontwikkelde en jarenlange proceskennis en een hoge toepassingsoriëntering praktijkgerichte oplossingen voor verschillende branches. Daarmee ondersteunt de onderneming diens klanten wereldwijd wat betreft veiligheid, efficiëntie en milieubescherming.

Het hoofdkantoor van de ondernemingsgroep staat in Heidelberg. Meer dan 2.800 medewerkers in ca. 50 eigen verkoop- en servicemaatschappijen alsmede 11 productielocaties werken er dagelijks aan dat ProMinent klanten individuele oplossingen en competente service kan aanbieden.

De ProMinent ondernemingsgroep biedt oplossingen op het gebied van doseertechniek, waterbehandeling en -desinfectie, meet- en regeltechniek, evenals digitaal fluidmanagement voor de volgende branches aan:

Chemische industrie, industriële en gemeentelijke waterbehandeling, voedingsmiddelen- en drankenindustrie, zwembadwaterbereiding, olie- en gasindustrie alsmede de procesbranche.

Het uitgebreide productportfolio omvat doseer- en procespompen, slangenpompen, meet- en regelapparatuur en sensoren voor de controle en dosering van vloeistoffen en ook doseersystemen voor waterbehandeling. Op dit gebied biedt ProMinent alle gangbare systemen, zoals chloordioxide systemen, elektrolyse systemen, UV systemen, ozon systemen en membraanfiltratie systemen.

Met het streven om een langdurige partner voor diens klanten te zijn investeert de ondernemingsgroep continu in zowel productinnovaties alsook in ultramoderne productieprocessen en een hoge mate van eigen productie. 11 productielocaties wereldwijd garanderen een blijvend hoge kwaliteitsstandaard, flexibiliteit en leveringszekerheid.

ProMinent in Motion

  • Het gebruik van cookies is vereist om deze video af te spelen. Hier kunt u uw cookie selectie aanpassen om deze video te bekijken.

Neem contact met ons op

John van der Westen

Directeur, ProMinent Verder B.V.

»Mijn team en ik staan op ieder moment voor u klaar. Stuur ons gerust uw aanvraag.«

+31 30 677 92 80  Aanvraag versturen   

Nieuws en evenementen

ProMinent Nieuwsbrief - het laatste nieuws, op maat gemaakt voor u! Nu abonneren