Zoeksuggesties

Marketeer content & online

ProMinent Verder B.V.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega: Marketeer content & online

Als marktleider in doseersystemen en waterbehandeling zijn wij op zoek naar een nieuwe Marketing collega ter uitbreiding van ons team voor 24-32 uur per week. Bij ProMinent Verder werk je in een klein hecht team, waarbij je geheel zelfstandig je werk kan inrichten in deze, nieuw vorm te geven, rol. Daarbij gebruik je jouw marketingkennis om leads te genereren en mooie campagnes op te zetten. Hiervoor werk je samen met alle teams binnen ProMinent Verder. Een veelzijdige en uitdagende functie. Is dat wat je zoekt?

Wat doe je?

  • Je creëert marketingtools voor het Sales team, denk aan presentaties, flyers, etc.
  • Je werkt actief mee aan de korte en lange termijnplannen voor Sales en Marketing.
  • Je adviseert en coördineert in nieuwe leads aan het Sales team.
  • Je creëert content voor advertenties, websites, marketingcampagnes, casestudies en applicatie story’s en kan daar een pakkende Visual bij plaatsen.

Wie ben je?

  • Je hebt minimaal hbo-diploma Marketing, Business administratie of een vergelijkbare achtergrond
  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring in online en offline marketing.
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels.
  • Je bezit een creatieve denkwijze en de vaardigheden om innovatieve markt ideeën te genereren.
  • Je hebt kennis over marketingtools en platforums

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een afwisselende en uitdagende functie waarbij je de kans krijgt deze zelf vorm te geven. Uiteraard bieden we een salaris dat past bij jouw kwalificaties en ervaring, samen met een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket met een reiskostenvergoeding, pensioen- en arbeidsongeschiktheidsplan, sportfaciliteiten en een levendige werkplek in de buurt van Maxima Park. Geniet van dagelijks vers fruit, heerlijke koffie en boeiende vrijdagmiddagborrels als onderdeel van ons team.

Wie zijn wij?

ProMinent Verder is een joint-venture en maakt daarom onderdeel uit van zowel Verder Groep als ProMinent Groep. In meer dan 50 landen zetten 2800 medewerkers binnen de eigen verkoop-, productie- en servicebedrijven van ProMinent zich dagelijks in om klanten snelle en betrouwbare producten en service te verlenen. Met passie en betrokkenheid staan wij heel bewust achter milieuvriendelijke en duurzame oplossingen op het gebied van doseertechniek en waterbehandeling. Deze producten en installaties worden met succes toegepast in vele applicaties in verschillende marktsegmenten zoals o.a.-de chemische-industrie, drinkwaterproductie, apparatenbouw en de voedingsmiddelenproductie. Sluit je aan bij ons team en draag bij aan een groenere en duurzamere toekomst met innovatieve oplossingen voor doseertechniek en waterbehandeling.

Interesse?

Klik dan door naar onze ProMinent VERDER Vacature pagina en laat daar je CV en gegevens achter.

Nu solliciteren

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Najat Bouraajaj, Recruiter, 030-6779104, of bel met John van der Westen, Directeur, 030-6779290.

Neem contact met ons op

John van der Westen

Directeur, ProMinent Verder B.V.

»Mijn team en ik staan op ieder moment voor u klaar. Stuur ons gerust uw aanvraag.«

Nu solliciteren

ProMinent Nieuwsbrief - het laatste nieuws, op maat gemaakt voor u! Nu abonneren