Zoeksuggesties

Field Service Engineer

ProMinent Verder B.V.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega: Field Service Engineer

Ben jij servicegericht, help je graag de klanten met reparaties en onderhoud, op locaties door heel Nederland? Een veelzijdige rol met veel afwisseling, waarbij je echt, met je handen mag werken. Als onderhoudsmonteur bij ProMinent Verder stap je elke dag in een andere wereld van tuinbouw- en drinkwaterbedrijven tot chemie en bierbrouwerijen en mag je aan o.a. pompen, doseersystemen en complete installaties sleutelen. Dit betekent dat je te maken krijgt met verschillende technieken, zoals meet- en regeltechniek, mechanica, elektronica en besturingstechniek. Voordat je aan de slag gaat bij klanten, krijg je een uitgebreide interne producttraining zodat je gekwalificeerd op pad gaat!

Wat ga je doen?

  • Onderhouden van desinfectie- en doseersystemen en -installaties door heel Nederland.
  • Onderzoeken en oplossen van storingen bij de klant. Werken in storing- of weekenddienst is niet nodig.
  • In bedrijfnemen van nieuwe apparatuur op locatie.
  • Rapporteren van de gedane werkzaamheden aan de service coördinator.
  • Op de hoogte blijven van nieuwe technieken door naar onze fabriek in Heidelberg te gaan voor producttraining.

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde mbo niveau 3 technische opleiding in bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde, Procestechniek, Elektrotechniek.
  • Je kunt goed zelfstandig werken en je hebt doorzettingsvermogen.
  • Je begrijpt hoe een proces werkt om tot een juiste oplossing te komen.
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een veelzijdige functie waarbij je de kans krijgt om vakspecialist te worden en jezelf te ontwikkelen. Uiteraard bieden wij je ook een salaris wat past bij jouw kwaliteiten en werkervaring, goede secundaire arbeidsvoorwaarden met onder andere een servicewagen, pensioenregeling, sportfaciliteiten, een fijne werkplek naast het Máxima Park met dagelijks vers fruit en lekkere koffie én gezellige vrijdagmiddagborrels.

Wie zijn wij?

ProMinent Verder is een joint-venture en maakt daarom onderdeel uit van zowel Verder Groep als ProMinent Groep. In meer dan 50 landen zetten 2800 medewerkers binnen de eigen verkoop-, productie- en servicebedrijven van ProMinent zich dagelijks in om klanten snelle en betrouwbare producten en service te verlenen. Met passie en betrokkenheid staan wij heel bewust achter milieuvriendelijke en duurzame oplossingen op het gebied van doseertechniek en waterbehandeling. Deze producten en installaties worden met succes toegepast in vele applicaties in verschillende marktsegmenten zoals o.a.-de chemische-industrie, drinkwaterproductie, apparatenbouw en de voedingsmiddelenproductie. Sluit je aan bij ons team en draag bij aan een groenere en duurzamere toekomst met innovatieve oplossingen voor doseertechniek en waterbehandeling.

Interesse?

Klik dan door naar onze ProMinent VERDER Vacature pagina en laat daar je CV en gegevens achter.

Nu solliciteren

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Najat Bouraajaj, Recruiter, 030-6779104, of bel met John van der Westen, Directeur, 030-6779290.

Neem contact met ons op

John van der Westen

Directeur, ProMinent Verder B.V.

»Mijn team en ik staan op ieder moment voor u klaar. Stuur ons gerust uw aanvraag.«

Nu solliciteren

ProMinent Nieuwsbrief - het laatste nieuws, op maat gemaakt voor u! Nu abonneren