Zoeksuggesties

Inside sales engineer

ProMinent Verder B.V.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega: Inside sales engineer

We zijn op zoek naar een nieuwe collega voor de verkoop binnendienst. Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het accountmanagement en je vormt een team met je buitendienst collega die zich focust op de acquisitie. Samen werk je een verkoopplan uit voor je marksegment en kun je na overleg met je manager dit zelf uitvoeren. Kortom een brede rol waarin volop ruimte is voor je eigen ontwikkeling en input op het gebied van marketing, productontwikkeling en applicatietechniek. Je bent actief in food en farmaceutische industrie, water technology of chemische industrie.

Wat ga je doen?

 • Je verkoopt doseerapparatuur en toebehoren, doseerpanelen en -kasten en meet- en regeltechniek, dat varieert van samengestelde standaardproducten, onderhoud tot projecten uitgevoerd met een projectteam.
 • Je maakt je eigen verkoopplan met de buitendienst, waarbij je alle vrijheid krijgt de richting te bepalen.
 • Je behoudt een goede relatie met de klant en signaleert vroegtijdig problemen en/of klachten.
 • Je stelt technisch en commercieel offertes op voor nieuwe en bestaande klanten en volgt deze op tot ondertekening.
 • Je verzorgt juiste en tijdige informatieverstrekking richting klanten.
 • Je werkt samen met het projectteam aan de projecten, je krijgt technische ondersteuning van technische sales ondersteuning en stemt vervanging af met het service team.

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde technologische mbo-niveau 4 opleiding gecombineerd met 3 jaar werkervaring in de binnendienst of je hebt een afgeronde technologische hbo-opleiding.
 • Je hebt bij voorkeur affiniteit met de food en farmaceutische industrie.
 • Je bent ondernemend en na een goede inwerkperiode ga je zelfstandig aan het werk.
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden.
 • Je bent een teamplayer.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een rol waarin ontwikkelmogelijkheden voor jou voor het oprapen liggen. Uiteraard bieden wij je ook een salaris wat past bij jouw kwaliteiten en werkervaring, goede secundaire arbeidsvoorwaarden met onder andere een reiskostenvergoeding, pensioenregeling, sportfaciliteiten, een fijne werkplek naast het Máxima Park met dagelijks vers fruit en lekkere koffie én gezellige vrijdagmiddagborrels.

Wie zijn wij?

ProMinent Verder maakt deel uit van de Verder en de ProMinent Groep. In meer dan 50 landen zetten 2700 medewerkers binnen de eigen verkoop-, productie- en servicebedrijven zich dagelijks in om klanten snelle en betrouwbare service te verlenen. Met passie en betrokkenheid staat ProMinent heel bewust achter milieuvriendelijke en duurzame oplossingen op het gebied van doseertechniek en waterbehandeling. Deze producten en installaties worden met succes toegepast in vele applicaties in verschillende marktsegmenten zoals o.a. de chemische-industrie, drinkwaterproductie, apparatenbouw en de voedingsmiddelenproductie.

Interesse?

Klik dan door naar onze ProMinent VERDER Vacature pagina en laat daar je CV en gegevens achter.

Nu solliciteren

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Najat Bouraajaj, Recruiter, 030-6779104, of bel met John van der Westen, Directeur, 030-6779290.

Neem contact met ons op

John van der Westen

Directeur, ProMinent Verder B.V.

»Mijn team en ik staan op ieder moment voor u klaar. Stuur ons gerust uw aanvraag.«

Nu solliciteren

ProMinent Nieuwsbrief - het laatste nieuws, op maat gemaakt voor u! Nu abonneren