Zoeksuggesties

Verkoper after sales

ProMinent Verder B.V.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega: Verkoper after sales

In deze rol van customer care sales engineer bij ProMinent Verder krijg jij de kans om het verschil te maken. Als customer care sales engineer, heb je de verantwoordelijkheid voor de service van de hele levenscyclus van onze producten: inbedrijfname, onderhoud, optimalisatie en uitbedrijfname. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen tot een professional. Ben jij die customer care sales engineer die gedreven is, en niet bang voor succes? Wil een werkplek, met een fijne werksfeer bij een bedrijf dat staat voor duurzaamheid? We nodigen je graag uit voor een gesprek.

Wat doe je?

  • Aanbieden van after sales producten/diensten, inclusief installatie, onderhoud, reparaties en upgrades.
  • Beoordelen en analyseren van technische problemen en ontwikkelen van effectieve oplossingen in samenwerking met jouw service team.
  • Registreren van de serviceactiviteiten en technische ondersteuning in ons systeem .
  • Leveren van een proactieve bijdrage aan de continue verbetering van onze after sales processen en procedures.

Wie ben je?

  • Je hebt een afgeronde technologische mbo-4 opleiding gecombineerd met 2 jaar werkervaring in de after sales of je hebt een afgeronde technologische hbo-opleiding.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Je blijft jezelf ontwikkelen en investeert in jouw technische kennis.
  • Je bent je bewust van het belang van secuur werken.
  • Je vindt het leuk om klanttrainingen vorm te geven en op locatie te verzorgen.
  • Je gebruikt je commerciële vaardigheden om het succes van de organisatie te vergroten.

Wat bieden wij?

Je maakt onderdeel uit van het verkoopkantoor Nederland en je werkt samen met een team van diverse professionals binnen Verder en ProMinent. Je kunt je verder ontwikkelen door diverse trainingen. We bieden een concurrerend salaris dat past bij jouw kwalificaties en ervaring, samen met een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket met een reiskostenvergoeding, pensioen- en arbeidsongeschiktheidsplan, sportfaciliteiten en een levendige werkplek in de buurt van Maxima Park. Geniet van dagelijks vers fruit, heerlijke koffie en boeiende vrijdagmiddagborrels als onderdeel van ons team.

Wie zijn wij?

ProMinent Verder is een joint-venture en maakt daarom onderdeel uit van zowel Verder Groep als ProMinent Groep. In meer dan 50 landen zetten 2800 medewerkers binnen de eigen verkoop-, productie- en servicebedrijven van ProMinent zich dagelijks in om klanten snelle en betrouwbare service te verlenen. Met passie en betrokkenheid staan wij heel bewust achter milieuvriendelijke en duurzame oplossingen op het gebied van doseertechniek en waterbehandeling. Deze producten en installaties worden met succes toegepast in vele applicaties in verschillende marktsegmenten zoals o.a.-de chemische-industrie, drinkwaterproductie, apparatenbouw en de voedingsmiddelenproductie. Sluit je aan bij ons team en draag bij aan een groenere en duurzamere toekomst met innovatieve oplossingen voor doseertechniek en waterbehandeling.

Interesse?

Klik dan door naar onze ProMinent VERDER Vacature pagina en laat daar je CV en gegevens achter.

Nu solliciteren

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Najat Bouraajaj, Recruiter, 030-6779104, of bel met John van der Westen, Directeur, 030-6779290.

Neem contact met ons op

John van der Westen

Directeur, ProMinent Verder B.V.

»Mijn team en ik staan op ieder moment voor u klaar. Stuur ons gerust uw aanvraag.«

Nu solliciteren

ProMinent Nieuwsbrief - het laatste nieuws, op maat gemaakt voor u! Nu abonneren