Intern waterbeheer in hotels en ressorts
Het beste water ook voor de gastronomie en de wasserij
Verse lakens en geurende handdoeken op de kamers, vlekkeloos servies en heerlijk eten in het restaurant – ook hiervoor is ontzilt en kiemvrij water cruciaal. U hebt de kok, wij hebben de installatietechniek.
Vereisten - Intern waterbeheer in hotels en ressorts
Membraanfiltratie Membraanfiltratie is bij de waterbehandeling de uitgewezen techniek voor het verwijderen van deeltjes en... meer in de verklarende woordenlijst – het juiste recept voor ontzilting
Het interne waterbeheer profiteert aanzienlijk van volledig ontzilt en zachter water. In de hotelkeuken kan op duur afwasmiddel worden bespaard, personeelsintensief napoleren van het servies valt weg en de kwaliteit van het eten stijgt. In de wasserij worden afzettingen in de machines en ook het wasmiddelverbruik gereduceerd. Verwarmingssystemen en stoomproductie werken eveneens efficiënter en op lange termijn betrouwbaarder dankzij de uitdosering van corrosieremmers.
Membraanfiltratie Membraanfiltratie is bij de waterbehandeling de uitgewezen techniek voor het verwijderen van deeltjes en... meer in de verklarende woordenlijst is bij de waterbehandeling de uitgewezen techniek voor het verwijderen van deeltjes en zouten bij de laagst mogelijke bedrijfskosten. Met hun gedetailleerde branchekennis ontwerpen de ProMinent-deskundigen een klantspecifieke totaaloplossing met exact afgestemde voor- en nabehandeling. Complete, in standaard-transportcontainers ingebouwde installaties voor omgekeerde osmose De omgekeerde osmose is een deelgebied van de membraanfiltratie. Ze is daarbij het proces met de... meer in de verklarende woordenlijst zijn een van onze specialiteiten. Net als onze compleet voorgemonteerde doseersystemen die alleen nog maar hydraulisch of elektrisch aangesloten hoeven te worden – echt 'plug & play'.
Downloads voor Intern waterbeheer in hotels en ressorts
Service Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
Overzicht
Membraanfiltratie Membraanfiltratie is bij de waterbehandeling de uitgewezen techniek voor het verwijderen van deeltjes en... meer in de verklarende woordenlijst – het juiste recept voor ontzilting
Het interne waterbeheer profiteert aanzienlijk van volledig ontzilt en zachter water. In de hotelkeuken kan op duur afwasmiddel worden bespaard, personeelsintensief napoleren van het servies valt weg en de kwaliteit van het eten stijgt. In de wasserij worden afzettingen in de machines en ook het wasmiddelverbruik gereduceerd. Verwarmingssystemen en stoomproductie werken eveneens efficiënter en op lange termijn betrouwbaarder dankzij de uitdosering van corrosieremmers.
Membraanfiltratie Membraanfiltratie is bij de waterbehandeling de uitgewezen techniek voor het verwijderen van deeltjes en... meer in de verklarende woordenlijst is bij de waterbehandeling de uitgewezen techniek voor het verwijderen van deeltjes en zouten bij de laagst mogelijke bedrijfskosten. Met hun gedetailleerde branchekennis ontwerpen de ProMinent-deskundigen een klantspecifieke totaaloplossing met exact afgestemde voor- en nabehandeling. Complete, in standaard-transportcontainers ingebouwde installaties voor omgekeerde osmose De omgekeerde osmose is een deelgebied van de membraanfiltratie. Ze is daarbij het proces met de... meer in de verklarende woordenlijst zijn een van onze specialiteiten. Net als onze compleet voorgemonteerde doseersystemen die alleen nog maar hydraulisch of elektrisch aangesloten hoeven te worden – echt 'plug & play'.
Downloads
Downloads voor Intern waterbeheer in hotels en ressorts
Service Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
Geschikte producten - Intern waterbeheer in hotels en ressorts
Neem contact met ons op
»Ons team staat op elk moment voor je klaar! Stuur ons gerust een aanvraag.«