Zoeksuggesties

Verordening (EG) 1935/2004

Hygiënisch doseren in de voedingsmiddelenindustrie!

De EU voedingsmiddelencertificering 1935/2004 is van toepassing op alle doseerpompen in het lagedrukbereik. Met deze certificering kunnen nu toepassingen worden bediend waarbij materialen en voorwerpen in direct contact komen met voedingsmiddelen.

Meer over dit

Pump-Guide

Het aanbod aan pompen is gigantisch: 80 branches, 100.000 producten, oneindig veel toepassingen. Om te zorgen dat u uw doseerpomp eenvoudig kunt vinden, heeft ProMinent voor u de Pump-Guide ingericht. Hier komt u met enkele kliks bij een keuze uit geschikte modellen.

Meer over dit

Productcatalogus en Productoverzicht

Ontdek onze nieuwe producten nu in onze productcatalogi en in het productoverzicht!

Compact en overzichtelijk biedt ons productoverzicht 2023 u een totaaloverzicht van ons productportfolio.

In onze productcatalogi 2023 vindt u alle informatie die u nodig heeft om een geschikt ProMinent product of systeem te selecteren.

Meer over dit

Radarniveausensor DULCOLEVEL

Chemicaliënbeheer kan kinderspel zijn!

DULCOLEVEL vergemakkelijkt het voorraadbeheer van uw chemicaliën en verhoogt ook de arbeidsveiligheid.

Deze sensor kan naadloos worden geïntegreerd in uw bestaande doseersysteem.

Meer over dit

Sensor-bypassarmatuur BAMa

Waterbereiding - van drinkwater, water voor zwembad & wellness tot industrieel water.

Tot 9 functiemodules vrij configurabel in één armatuur.

Meer over dit

DULCOnneX Extended Connectivity

Nieuwsbrief

Schrijf u in op de ProMinent nieuwsbrief en ontvang regelmatig waardevolle informatie over onze producten en toepassingen, service- en opleidingsaanbiedingen en evenementen.

Meer over dit

Doseer- en legingsstation DULCODOS® SAFE-IBC

Met ons doseer- en legingsstation doseert u op gebruiksvriendelijke en betrouwbare wijze vloeibare chemicaliën

Meer over dit

Drankenindustrie

Desinfectieprocessen zijn essentieel zodat alles rond en soepel draait. ProMinent heeft praktijkgerichte oplossingen voor alle productie- en bottelactiviteiten. Het mooie daarvan is: uw investering rendeert al op korte termijn.

Meer over dit

Productinnovaties

Chloor-doseersysteem voor individuele instelling en bewaking van alle gangbare hygiëne-hulpparameters in openbare zwembaden. DULCODOS Pool Professional zorgt voor briljante waterkwaliteit en voor verlaging van de bedrijfskosten door de Eco!Mode.

meer weten

Chloorvrije waterbehandelingsinstallatie voor ecologisch bedrijf van privézwembaden. Veilige waterdesinfectie met actief zuurstof als aansluitklare totaaloplossing.

meer weten

Het polymeeraanmaakstation DULCODOS ULIa is een inline-installatie en verwerkt vloeibare polymeren tot een volledig geactiveerde oplossing. Met geïntegreerde meng- en rijpingskamer en moderne slangendoseerpomp is de installatie optimaal uitgerust voor elke toepassing.

meer weten

De ORLITA Evolution Mikro is een innovatieve doseerpomp voor zeer kleine volumes en hoge drukken. De hydraulische membraandoseerpomp is de eerste pomp van dit type met een elektronisch gestuurde lineaire direct aandrijving. De aandrijving bevat slechts weinig mechanische functionele elementen en werkt daardoor vrijwel onderhoudsvrij.

meer weten

AEGIS S is een eenvoudig te bedienen meet- en regelapparaat voor verdampingskoelinstallaties. Het werd ontwikkeld om het koelproces betrouwbaar draaiende te houden. AEGIS S meet de geleidbaarheid en regelt de dosering van biociden en corrosiebeschermingsmiddelen, waardoor biologische groei wordt voorkomen en buisleidingen schoon worden gehouden.

meer weten

De AEGIS X waarborgt het bedrijf van verdampingskoelinstallaties met een maximaal rendement. De regelaar is buitengewoon flexibel en geschikt voor koelinstallaties met een groot aantal parameters. Met digitale communicatiemogelijkheden kunnen koeltorens heel eenvoudig op afstand worden bewaakt en kunnen hun gegevens worden geanalyseerd.

meer weten

Het meet- en regelsysteem DULCOMARIN 3 is uw digitale verbinding met de technologie van de toekomst. Het systeem regelt het volledige zwembad – van het zwemparadijs tot uw privézwembad. De bediening verloopt via het grote 7"-touchpanel.

meer weten

DULCOZON OZLa is een ozongenerator met lage levenscycluskosten. Het systeem combineert een hoge ozonconcentratie met een ongeëvenaard rendement.

meer weten

Het beheer van chemicaliën kan heel eenvoudig zijn - wanneer gebruik wordt gemaakt van de nieuwe radarniveausensor DULCOLEVEL.

meer weten

In de modulaire bypassarmatuur BAMa kunnen ProMinent-sensoren voor de waterbereiding worden geplaatst. Deze wordt eenvoudig in een bypass van de proceshoofdleiding ingebouwd en is in verschillende varianten optimaal geconfigureerd voor vele toepassingen in de waterbereiding - van drinkwater, water voor zwembad & wellness tot industrieel water.

meer weten

Bij de desinfectie van suikersiroop worden thermoresistente kiemen de wacht aangezegd door de UV-installatie DULCODES LP TL. Waar de conventionele hogetemperatuurspasteurisatie niet afdoende is, desinfecteert het UV-licht binnen zeer korte tijd en zonder warmtetoevoer.

meer weten

Neem contact met ons op

John van der Westen

Directeur, ProMinent Verder B.V.

»Mijn team en ik staan op ieder moment voor u klaar. Stuur ons gerust uw aanvraag.«

+31 30 677 92 80  Stel uw vraag   

Nieuws en evenementen

Praktijkvoorbeelden

ProMinent Nieuwsbrief - het laatste nieuws, op maat gemaakt voor u! Nu abonneren