Zoeksuggesties

Betoverend Thailand – vakantie op je droomeiland

Een adembenemend uitzicht op de zee en genieten van grenzeloze exclusiviteit en luxe op een Thais privé-eiland – jammer genoeg zonder drinkwater. Maar ProMinent staat klaar met een oplossing: een betrouwbare installatie voor zeewaterontzilting.

Exclusief en extravagant

Het internationale, in luxehotels gespecialiseerde concern Jumeirah Group uit Dubai bewijst met zijn spectaculaire gebouwen telkens opnieuw dat het zijn tijd ver vooruit is. Denk bijvoorbeeld aan het Burj al Arab, het symbool van Dubai en tevens het hoogste hotel ter wereld.

Enkele jaren geleden gaf de Jumeirah Group de in dit segment ervaren Aziatische TGR Development Co. Ltd. de opdracht om een uitermate exclusief luxeresort te ontwikkelen en te realiseren, en wel op een van de Thaise eilanden die zich in het privébezit van het concern bevinden.

Het Jumeirah Phuket Private Island Resort biedt luxe strandvilla's met uitzicht op de zee te midden van tropische tuinen en beschikt over meerdere restaurants en een prachtige spa-zone – onder kenners een echte geheime tip. Je bereikt het eiland per helikopter of per boot. Het resort beschikt over een eigen jachthaven met meer dan 100 ligplaatsen – natuurlijk ook voor superjachten. Slechts 500 meter ten noordwesten van Phuket was er ondanks de prachtige locatie een ernstige uitdaging voor het planningsbedrijf: hoe konden de gasten en medewerkers worden voorzien van zuiver en veilig drinkwater?

Alleen maar het allerbeste

Het aannemersbedrijf koos voor de uitvoering van het waterbehandelingssysteem om meerdere redenen voor ProMinent Fluid Controls Thailand Co. Ltd.: jarenlange ervaring en voortreffelijke referenties op de Thaise markt, uitstekende productkwaliteit en excellente klantenservice.

In het in 2011 geopende Jumeirah Phuket Private Island Resort wordt het zeewater ontzilt met een installatie voor omgekeerde osmose Dulcosmose® van het type SW. Deze installatie werkt volgens het principe van de membraanfiltratie, heeft een capaciteit van 500 m³ drinkwater per dag en bereikt een onovertroffen zoutafscheiding van meer dan 99 procent. Bij het compleet geleverde systeem horen doseersystemen voor desinfectie, flocculatie, chemische behandeling en instelling van de pH-waarde. Voor de bewaking en controle van alle procesparameters zorgen betrouwbare DULCOTEST®-sensoren in combinatie met beproefde meet- en regeltechniek van ProMinent.

Autarkische en veilige drinkwatervoorziening

Het hypermoderne waterbehandelingssysteem van ProMinent zorgt er pas voor dat gegoede gasten in het genot komen van de luxueuze gemakken op het prachtige privé-eiland. Want ons systeem levert voldoende drinkwater van de allerbeste kwaliteit. Het volautomatische systeem is bovendien eenvoudig te bedienen en werkt uitermate nauwkeurig. Maar zelfs hier is efficiëntie een belangrijk argument: het luxeresort is volledig onafhankelijk van de openbare drinkwatervoorziening en bespaart hoge bedrijfskosten omdat het dure en ingewikkelde transport van drinkwater naar het eiland wegvalt.

Gebruikte producten - Betoverend Thailand – vakantie op je droomeiland

Neem contact met ons op

John van der Westen

Directeur, ProMinent Verder B.V.

»Mijn team en ik staan op ieder moment voor u klaar. Stuur ons gerust uw aanvraag.«

+31 30 677 92 80  Aanvraag versturen   

Meer praktijkvoorbeelden voor deze branche

ProMinent Nieuwsbrief - het laatste nieuws, op maat gemaakt voor u! Nu abonneren