Zoeksuggesties
ProMinent op de beurs Interbad 2016: Spoelen – nu ook met chloordioxide

Augustus 2016

Na de herziening van de norm DIN 19643, is het nu ook toegestaan filters te desinfecteren door een terugspoeling met chloordioxide. Dit is het ideale toepassingsgebied voor de chloordioxide-installatie Bello Zon® CDLb. Gebruikers genieten het voordeel van de minimale ruimte-inname, het maximale rendement en de hoge betrouwbaarheid! De installatie wordt van 27 tot 30 september 2016 getoond op de beurs Interbad in Stuttgart en is één van de hoogtepunten op de beursstand van ProMinent. U vindt deze stand onder nummer D70 in hal 3.

Met zijn uitstekend rendement van wel 99 procent, garandeert de chloordioxide-installatie Bello Zon® CDLb een minimaal gebruik van chemicaliën. Dit is te danken aan het innovatieve concept van de installatie, dat op basis van een intrinsiek veilige procesbesturing, inclusief gesloten gastransport, een hoge bedrijfszekerheid garandeert.

De concentratie van de geproduceerde, chloorvrije chloordioxide-oplossing blijft ook bij opslag constant. Zo kan het chloordioxide in een geïntegreerde of externe voorraadmodule in een concentratie van 1.000 of 2.000 mg/l tussentijds worden opgeslagen. Dankzij het in de voorraadmodule tussentijds opgeslagen chloordioxide hoeft de installatie niet te zijn ontworpen voor de piekcapaciteit, maar kan deze ook zijn afgestemd op het gemiddelde verbruik. Hierdoor worden de investeringskosten drastisch verlaagd ten opzichte van de gebruikelijke installaties.

Passende producten

Neem contact met ons op

John van der Westen

Directeur, ProMinent Verder B.V.

»Mijn team en ik staan op ieder moment voor u klaar. Stuur ons gerust uw aanvraag.«

+31 30 677 92 80  Stel uw vraag   

Formulier sluiten

Uw vraag

Persoonlijke informatie


Bijlage Maximum file size 10 MB
Uploaden volgend bestand

Persoonlijke informatie


Controleer alle gegevens en vul de verplichte velden in.
*Verplichte velden

Controleren en versturen


Persoonlijke informatie:
Aanspreektitel
Titel
Achternaam  
Voornaam  
Bedrijf
Klantnummer
E-mailadres
Telefoonnummer
Straat
Huisnummer
Plaats  
Land
Mij terugbellen Ja

Stap terug

Nieuws en evenementen

1 2