Zoeksuggesties
ProMinent op de beurs Interbad 2016: Onderdompelen en ontspannen

Augustus 2016

Op de beurs Interbad in Stuttgart presenteert ProMinent in hal 3, op stand D70, van 27 tot 30 september 2016, energiebesparende en milieuvriendelijke oplossing voor de zwem- en wellnessbranche. Als hoogtepunten presenteert ProMinent dit jaar op de zwembadbeurs de doseersystemen DULCODOS® Pool Comfort en Professional en de nieuwe UV-installatie Dulcodes MP.

Het complete systeem DULCODOS® Pool Comfort is een comfortabele oplossing voor het instellen van de pH-waarde en voor de desinfectie van zwembaden met vloeibare chloorproducten. De uitrusting met een 2-kanaalsregelaar DULCOMETER® dialog DACa maakt het systeem geschikt voor zwembaden met een circulatiecapaciteit tot 225 m3 /h.

In openbare zwembaden zorgt het compleet systeem DULCODOS® Pool Professional voor individuele instelling en bewaking van alle gangbare hygiëne-hulpparameters zoals pH-waarde, redoxspanning evenals vrij en gebonden chloor. In bedrijfsmodus ECO!Mode optimaliseert de geïntegreerde multikanaals multiparameterregelaar DULCOMETER® DULCOMARIN® II de circulatiecapaciteit van de zwembadpomp, afhankelijk van de waterkwaliteit. Zo bespaart u op het energieverbruik.

Afhankelijk van de eisen en de circulatiehoeveelheid worden in beide doseersystemen slangpompen uit de serie DULCO®flex, motorisch aangedreven membraandoseerpompen type alpha of magneetdoseerpompen type Beta® toegepast.

Afbreken van chlooramine zonder chemicaliën

Met behulp van kortstondige UV-straling verwijdert de nieuwe UV-installatie Dulcodes MP ongewenste bijproducten (chlooramine) uit het zwembadwater. De installatie is geschikt voor een debiet tot 569 m3/h. In vergelijking tot zijn voorganger biedt de installatie meer functionaliteit, een compactere constructie en een vrijwel onderhoudsvrij bedrijf. Een verder voordeel: Een eenvoudige integratie in bestaande leidingnetten evenals analoge en digitale interfaces, waardoor het systeem probleemloos kan worden opgenomen in een overkoepelend besturingssysteem.

Passende producten

Neem contact met ons op

John van der Westen

Directeur, ProMinent Verder B.V.

»Mijn team en ik staan op ieder moment voor u klaar. Stuur ons gerust uw aanvraag.«

+31 30 677 92 80  Stel uw vraag   

Formulier sluiten

Uw vraag

Persoonlijke informatie


Bijlage Maximum file size 10 MB
Uploaden volgend bestand

Persoonlijke informatie


Controleer alle gegevens en vul de verplichte velden in.
*Verplichte velden

Controleren en versturen


Persoonlijke informatie:
Aanspreektitel
Titel
Achternaam  
Voornaam  
Bedrijf
Klantnummer
E-mailadres
Telefoonnummer
Straat
Huisnummer
Plaats  
Land
Mij terugbellen Ja

Stap terug

Nieuws en evenementen

1 2