Zoeksuggesties
ProMinent op de beurs Interbad 2016: Nieuwe UV-installatie – betrouwbaar desinfecteren zonder chemicaliën

Augustus 2016

ProMinent heeft zijn beproefde UV-installaties doorontwikkeld en presenteert van 27 tot 30 september 2016, op stand D70, in hal 3 van de beurs Interbad in Stuttgart, de nieuwe UV-installatie: De Dulcodes MP voor een debiet tot 569 m3/h. In vergelijking tot zijn voorganger biedt de installatie een compactere bouw, meer functionaliteit en een efficiëntere afbraak van gebonden chloor.

Voor een optimaal gebruik van de beschikbare energie is de Dulcodes MP uitgerust met krachtige middendrukstralers en een handmatige niveauregeling, waarmee het systeem optimaal kan worden afgesteld op de actuele capaciteitsvraag. Zo waarborgt de installatie een efficiënte fotochemische afbraak van gebonden chloor in het zwembadwater. Een duurzaam stabiele UVC-sensor bewaakt de stralercapaciteit, de vervuiling van de omhullende koker en wijzigingen van de waterkwaliteit. Een wissysteem, naar keuze automatisch of handmatig, zorgt voor een effectieve verwijdering van aanslag uit de omhullende koker.

Veelzijdige inbouwmogelijkheden

Dankzij de vrije keuze van de inbouwpositie is de uiterst compacte inline-installatie snel een eenvoudig te installeren en kunnen bestaande systemen snel worden uitgebreid. Het slimme ontwerp van de reactor voorkomt het ontsnappen van UV-straling. Hierdoor wordt het zelfs mogelijk de Dulcodes MP rechtstreeks in een kunststofleiding in te bouwen. Ook ongunstige omstandigheden, zoals warme, vochtige en met agressieve chemicaliën doortrokken lucht in technische ruimten hebben geen negatieve invloed op de robuuste en conventionele voorschakeltechniek.

Overtuigende voordelen

De nieuwe, gebruiksvriendelijke besturing, met zijn vele analoge en digitale interfaces, kan probleemloos worden geïntegreerd in een overkoepelend besturingssysteem. Een verder voordeel: De installatie is snel en eenvoudig vanaf één zijde te onderhouden. Maar het belangrijkste kenmerk van de installatie blijft: Hij is bijzonder effectief in het afbreken van gebonden chloor! Hierdoor raken ogen, neus en huid niet meer geïrriteerd en wordt de kenmerkende, onaangename zwembadgeur op betrouwbare wijze vermeden!

Neem contact met ons op

John van der Westen

Directeur, ProMinent Verder B.V.

»Mijn team en ik staan op ieder moment voor u klaar. Stuur ons gerust uw aanvraag.«

+31 30 677 92 80  Stel uw vraag   

Formulier sluiten

Uw vraag

Persoonlijke informatie


Bijlage Maximum file size 10 MB
Uploaden volgend bestand

Persoonlijke informatie


Controleer alle gegevens en vul de verplichte velden in.
*Verplichte velden

Controleren en versturen


Persoonlijke informatie:
Aanspreektitel
Titel
Achternaam  
Voornaam  
Bedrijf
Klantnummer
E-mailadres
Telefoonnummer
Straat
Huisnummer
Plaats  
Land
Mij terugbellen Ja

Stap terug

Nieuws en evenementen

1 2