Zoeksuggesties
ProMinent Verder B.V. presenteert zijn nieuwe website

Juli 2016

De nieuwe website is sinds 28.07.2016 online. Er werden veel verbeteringen aan de website aangebracht – hier een selectie.

ProMinent GmbH staat al meer dan 50 jaar voor innovatie op het gebied van de doseertechniek en waterbehandeling. De nieuwe digitale presentatie van de door de eigenaren geleide, succesvolle middenstander uit Heidelberg toont het volledige scala aan producten en diensten in een gebruiksvriendelijk formaat.

De herlancering van de website werd al maandenlang voorbereid – nu is het zo ver, en ProMinent laat zien dat de digitale wereld voor de globaal actieve onderneming een welkom middel voor moderne communicatie is.

De nieuwe website is sinds 28.07.2016 online. Er werden veel verbeteringen aan de website aangebracht – hier een selectie.

1. Responsive design
De website wordt op alle apparaten (pc, tablet, smartphone) optimaal weergegeven. Een must in een tijd, waarin mobiele internettoegang steeds meer aan belang wint.

2. Modern design en nieuwe beelden
De aansprekende, professionele lay-out en de nieuwe beelden maken het surfen op prominent.de tot een waar genoegen.

3. Betere begeleiding voor de gebruiker
Het starten via de branches en toepassingen verloopt nu overzichtelijker en vollediger. Bovendien zijn nieuwe toepassingen en branches toegevoegd.

4. Bewerkte inhoud en structuur
De teksten werden bijgewerkt, ingekort en opnieuw gestructureerd. De gebruiker vindt aanzienlijk sneller precies de informatie die hij zoekt. Bij een bepaald product worden bv. direct passende accessoires resp. onderdelen en relevante praktijkvoorbeelden getoond.

5. Verbeterd zoeken en downloadcenter
Het zoekalgoritme werd aanzienlijk verbeterd. In het downloadcenter wordt de download door informatie in verschillende talen beter ondersteund. Een functie die bij een onderneming met vertegenwoordigers in meer dan 100 landen wereldwijd onmisbaar is.

Neem contact met ons op

John van der Westen

Directeur, ProMinent Verder B.V.

»Mijn team en ik staan op ieder moment voor u klaar. Stuur ons gerust uw aanvraag.«

+31 30 677 92 80  Stel uw vraag   

Formulier sluiten

Uw vraag

Persoonlijke informatie


Bijlage Maximum file size 10 MB
Uploaden volgend bestand

Persoonlijke informatie


Controleer alle gegevens en vul de verplichte velden in.
*Verplichte velden

Controleren en versturen


Persoonlijke informatie:
Aanspreektitel
Titel
Achternaam  
Voornaam  
Bedrijf
Klantnummer
E-mailadres
Telefoonnummer
Straat
Huisnummer
Plaats  
Land
Mij terugbellen Ja

Stap terug

Nieuws en evenementen

1 2