Zoeksuggesties

Sales Engineer Buitendienst

ProMinent Verder B.V.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega: Sales Engineer Buitendienst

Ben jij klaar om je stempel te drukken in de wereld van sales? Wij zijn op zoek naar een gedreven Sales Engineer Buitendienst die het gezicht van ons bedrijf wordt in de boeiende wereld van waterbehandeling en doseertechniek. Je krijgt de kans om te schitteren als de verbindende schakel tussen onze klanten en prospects. Van het genereren van aanvragen tot het sluiten van lucratieve deals, jij bent verantwoordelijk voor het gehele commerciële traject. Met jouw ongeëvenaarde passie om klanten te bedienen, ben jij de ideale kandidaat om onze commerciële doelen te verwezenlijken. Klinkt dit als een uitdaging die je niet kunt weerstaan? Aarzel dan niet en solliciteer vandaag nog!

Wat ga je doen?

 • Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitbouwen van jouw markten in waterbehandeling en industrie.
 • Je houdt je bezig met het actief benaderen, bezoeken en acquireren van potentiële klanten en het onderzoeken van kansen.
 • Je richt je daarnaast op het uitbouwen (cross selling) bij bestaande klanten en versterkt je relatie bij hen.
 • Je adviseert op gebied van waterbehandelings- en doseerapplicaties van serieproducten tot projecten van aanzienlijke omvang (+100.000 EUR).
 • Je maakt het verkoopplan samen met je binnendienst collega's, waarbij je veel vrijheid krijgt om de richting te bepalen.
 • Je hebt contact met je binnendienst collega's voor het afstemmen, opvolgen en overdragen van verschillende zaken.

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Je hebt een commerciële achtergrond. Kennis van waterbehandeling of doseertechniek is een pré.
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en bent nauwkeurig in het documenteren van klantbezoeken.
 • Je bent ondernemend en na een goede inwerkperiode ga je zelfstandig aan het werk.

Wat bieden wij?

In deze allround functie kom je met alle aspecten van het vakgebied in aanraking en krijg je de kans om je verder te ontwikkelen binnen ons team. We bieden een concurrerend salaris inclusief een jaarlijkse bonus dat past bij jouw kwalificaties en ervaring, samen met een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket met een auto van de zaak, pensioen- en arbeidsongeschiktheidsplan, sportfaciliteiten en een levendige werkplek in de buurt van Maxima Park omvat. Geniet van dagelijks vers fruit, heerlijke koffie en boeiende vrijdagmiddagborrels als onderdeel van ons team.

Wie zijn wij?

ProMinent Verder is een joint-venture en maakt daarom onderdeel uit van zowel Verder Groep als ProMinent Groep. In meer dan 50 landen zetten 2800 medewerkers binnen de eigen verkoop-, productie- en servicebedrijven van ProMinent zich dagelijks in om klanten snelle en betrouwbare producten en service te verlenen. Met passie en betrokkenheid staan wij heel bewust achter milieuvriendelijke en duurzame oplossingen op het gebied van doseertechniek en waterbehandeling. Deze producten en installaties worden met succes toegepast in vele applicaties in verschillende marktsegmenten zoals o.a.-de chemische-industrie, drinkwaterproductie, apparatenbouw en de voedingsmiddelenproductie.

Sluit je aan bij ons team en draag bij aan een groenere en duurzamere toekomst met innovatieve oplossingen.

Interesse?

Klik dan door naar onze ProMinent VERDER Vacature pagina en laat daar je CV en gegevens achter.

Nu solliciteren

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Najat Bouraajaj, Recruiter, 030-6779104, of bel met John van der Westen, Directeur, 030-6779290.

Neem contact met ons op

John van der Westen

Directeur, ProMinent Verder B.V.

»Mijn team en ik staan op ieder moment voor u klaar. Stuur ons gerust uw aanvraag.«

Nu solliciteren

ProMinent Nieuwsbrief - het laatste nieuws, op maat gemaakt voor u! Nu abonneren