Zoeksuggesties

Onderhoudsmonteur (op locatie bij de klant)

ProMinent Verder B.V.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega: Onderhoudsmonteur (op locatie bij de klant)

Ben jij servicegericht, help je graag de klanten met reparaties en onderhoud op locaties door heel Nederland? Een veelzijdige rol met veel afwisseling, waarbij je echt met je handen mag werken. Als onderhoudsmonteur bij ProMinent Verder stap je elke dag in een andere wereld van tuinbouw- en drinkwaterbedrijven tot chemie en bierbrouwerijen en mag je aan o.a. pompen, doseersystemen en complete installaties sleutelen. Dit betekent dat je te maken krijgt met verschillende technieken, zoals meet- en regeltechniek, mechanica, elektronica en besturingstechniek. Voordat je aan de slag gaat bij klanten, krijg je een uitgebreide interne producttraining zodat je gekwalificeerd op pad gaat.

Wat doe je?

  • Je onderhoudt desinfectie- en doseersystemen en -installaties door heel Nederland.
  • Je gaat ook naar de klant om storingen te onderzoeken en op te lossen. Werken in storings- of weekenddienst is niet nodig.
  • Je zorgt ervoor dat nieuwe appratuur op locatie in bedrijf wordt genomen.
  • Je rapporteert de gedane werkzaamheden aan de service coördinator.
  • Je blijft op de hoogte van nieuwe technieken door naar onze fabriek in Heidelberg te gaan voor producttraining.

Wie ben je?

  • Je hebt een afgeronde mbo-niveau 3 technische opleiding in bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde, Procestechniek, Elektrotechniek.
  • Je kunt goed zelfstandig werken en je hebt doorzettingsvermogen.
  • Je begrijpt hoe een proces werkt om tot een juiste oplossing te komen.
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een veelzijdige functie waarbij je de kans krijgt om een vakspecialist te worden en jezelf te ontwikkelen. Uiteraard bieden wij je ook een salaris wat past bij jouw kwaliteiten en werkervaring, goede secundaire arbeidsvoorwaarden met onder andere een servicewagen, pensioenregeling, sportfaciliteiten, een fijne werkplek naast het Máxima Park met dagelijks vers fruit en lekkere koffie én gezellige vrijdagmiddagborrels.

Wie zijn wij?

ProMinent Verder maakt deel uit van de Verder en de ProMinent Groep. In meer dan 50 landen zetten 2700 medewerkers binnen de eigen verkoop-, productie- en servicebedrijven zich dagelijks in om klanten snelle en betrouwbare service te verlenen. Met passie en betrokkenheid staat ProMinent heel bewust achter milieuvriendelijke en duurzame oplossingen op het gebied van doseertechniek en waterbehandeling. Deze producten en installaties worden met succes toegepast in vele applicaties in verschillende marktsegmenten zoals o.a. de chemische industrie, drinkwaterproductie, apparatenbouw en de voedingsmiddelenproductie.

Interesse?

Solliciteer door je CV en motivatie te sturen naar onze HR-afdeling .

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Najat Bouraajaj, Recruiter, 030-6779104, of bel met John van der Westen, Directeur, 030-6779290.

Neem contact met ons op

John van der Westen

Directeur, ProMinent Verder B.V.

»Mijn team en ik staan op ieder moment voor u klaar. Stuur ons gerust uw aanvraag.«

Nu solliciteren

ProMinent Nieuwsbrief - het laatste nieuws, op maat gemaakt voor u! Nu abonneren